Bestellen bij Nijkamp

Natuurlijk zien we u graag in onze winkel langskomen, maar omdat we weten dat dat soms niet uitkomt, bieden we u hier ook de mogelijkheid online te bestellen.

De meeste van onze producten zoals broden, taarten en belegde broodjes zijn via deze website te bestellen. Allemaal ambachtelijk en met evenveel liefde gemaakt, zoals u van ons gewend bent.

Afhalen of bezorgen

U kunt uw bestelling op de afgesproken dag ophalen in onze winkel in Holten of Zutphen. Het enige dat u hoeft te doen is aan te geven dat u online besteld heeft en het bestelnummer niet vergeten. Het bestelnummer is een viercijferig nummer (bijv. #1968) dat u automatisch ontvangt met de bevestigingsmail wanneer u een bestelling plaatst.

U kunt er ook voor kiezen uw bestelling door ons te laten bezorgen. Hier kunnen wel verzendkosten aan verbonden zijn. Klik hier om te zien waar wij bezorgen.

Betaalmogelijkheden

U kunt ervoor kiezen direct te betalen via iDeal of te betalen bij het afhalen of de bezorging van uw bestelling.

Bestellen als bedrijf

Ook een zakelijke bestelling doen is geen probleem. U kunt bij het afrekenen aangeven dat u bestelt als bedrijf. Als bedrijf kunt u ook betalen per factuur. Kies hiervoor de optie ‘Betalen bij ontvangst’ en geef in het opmerkingenveld aan dat u graag wilt betalen per bankoverschrijving. Wij sturen u dan een factuur met de gegevens.

Echte Bakker Nijkamp

  • Dorpsstraat 16

  • 7451 BT HOLTEN

  • (0548) 363 703

  • Beukerstraat 50

  • 7201 LG ZUTPHEN

  • (0575) 514 227

Informatie

KVK 38009059
BTW NL810824000B01
iDEAL

Log in